Donatie voor jongeren door aannemers Waterfront

(Door: redactie) Met de uitreiking van twee cheques met een totale waarde van 25.000 euro, heeft aannemerscombinatie Martens en Van Oord – Van der Ven, een bijdrage geleverd aan Buurtwerk en een Jongeren Ontmoetingsplek (JOP) in Aalsmeer. De combinatie legt in opdracht van de gemeente het Waterfront aan en wil met de donatie graag bijdragen aan een goede en fijne omgeving voor jong en oud.

Een cheque van 15.000 euro, uitgereikt aan wethouder Bart Kabout, is bedoeld voor de realisatie van een JOP. Deze zou aanvankelijk op het Surfeiland worden geplaatst maar na overleg met jongeren en de gemeente is door de gemeenteraad besloten deze een plek te geven bij de skatebaan aan de Dreef.

Cheque voor Buurtwerk
De tweede cheque van 10.000 euro werd in ontvangst genomen door Anniek Jong van Buurtwerk, de organisatie die het jeugdwerk in Aalsmeer en Kudelstaart verzorgt. Het geld wordt ingezet om varend de jeugd te bereiken op drukke dagen. “We komen zo rechtstreeks in contact met jongeren op de plek waar ze graag plezier maken en ‘chillen’ in hun bootjes. Wij zijn waar de jongeren zijn, om te praten over waterveiligheid, alcohol en drugs en om contact te houden, ook met mooi weer,” aldus Anniek Jong.

(Foto’s gemeente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin