Cursus ‘werken met iPad’ in Bibliotheek

(Foto Pixabay)

Door: redactie. Een iPad biedt veel mogelijkheden: niet alleen is het gemakkelijk contacten onderhouden, maar ook geschikt voor het opzoeken van interessante en/of leuke informatie, boeken, kranten en tijdschriften lezen, mail ontvangen en versturen, foto’s maken en bekijken en nog veel meer.

Voor ouderen die nog geen of weinig ervaring hebben met de iPad start op maandag 3 oktober een cursus in Aalsmeer. Daarbij is er volop aandacht voor de interesses en behoeften van de deelnemers.

De cursus bestaat uit acht lessen van twee uur in Bibliotheek Aalsmeer, op maandag van 9.30-11.30 uur. Er is plaats voor maximaal acht deelnemers. De kosten bedragen €85,=.

Het is niet noodzakelijk om al in het bezit te zijn van een iPad, u kunt ook een iPad in bruikleen nemen van Participe Amstelland. Om goed gebruik te kunnen maken van de iPad en wat u leert in de lessen is wel Wifi nodig. Heeft u interesse? Of wilt u eerst meer informatie? Bel op werkdagen tussen 9.30 en 12.30 uur met Participe Aalsmeer, 0297 32 66 70 of mail team.aalsmeer@participe.nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin