Corona testbus bij Dorpshuis

Door: redactie. Van maandag 25 januari tot en met zondag 7 februari kunnen mensen uit Kudelstaart en Aalsmeer met lichte klachten zich zonder afspraak gratis laten testen op corona. Achter het Dorpshuis staat twee weken lang een speciaal voor dit doel geprepareerde touringcar geparkeerd

“Het aantal besmettingen moet omlaag,” vindt zorgwethouder Wilma Alink en daarom is gekozen om op een laagdrempelige manier een coronatest aan te bieden. De wethouder zegt het belangrijk te vinden om je ook bij lichte klachten te laten testen. Naast het naleven van de coronamaatregelen is dit volgens haar een goede manier om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

De testbus is zeven dagen per week open van 9.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen uit Kudelstaart en Aalsmeer kan terecht zonder afspraak en het testen is gratis. De bus wordt door één bezoeker tegelij betreden. Andere bezoekers wachten buiten de bus tot ze aan de beurt zijn. Met mondkapje op en op voldoende afstand van elkaar. Mensen die getest zijn wordt dringend verzocht thuis te blijven tot de uitslag binnen is.

(Foto gemeente Aalsmeer)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel