Carnaval in de huiskamer

Door: redactie. Dit jaar geen stampend en zingend carnaval door de straten van Poelgilderdam of hossen in het Dorpshuis. In plaats daarvan organiseren De Pretpeurders een virtuele editie van het feest in de huiskamers.

Op zaterdagavond 13 februari om 20:11 uur kan er worden meegedaan aan de Poelgilderdamse Carnavalsquiz, gepresenteerd door Prins Richard de Eerste en Adjudant van Lik-me-Vessie Ronald. Enige vorm van aankleding door de deelnemers wordt wel verwacht dus met een rode neus, gekke hoed of nog bonter voor de buis maakt men kans op een mooie prijs.

Muziekbingo
De oudere en zieke inwoners van Poelgilderdam worden niet vergeten. Op zondagochtend bregt de raad van Elf de welbekende fruitbakjes rond. Op zondagmiddag 14 februari wordt het opnieuw een feest achter het scherm met om 16:00 uur de Carnavalsmuziekbingo in samenwerking met Beatle van Café Op de Hoek. Een bingokaart kost 5 euro en voor 17,50 maken Beatle en zijn team een goed gevulde borreltas klaar (inclusief 1 bingokaart). Kaarten en tasjes zijn af te halen in het café.

Op woensdagmiddag worden de feestelijke dagen afgesloten met een bezoek van prins Richard aan de burgermeester om de sleutel van het dorp weer in te leveren. Om deze vervolgens op 11 november 2021 weer op te halen voor de start van een extra feestelijk jubileumjaar.

‘Hot item’ dit carnaval is het Pretpeurdersmondkapje verkrijgbaar voor 7,50. Met de aanschaf daarvan worden de activiteiten van De Pretpeurders ondersteund zoals Beachvolleybal, Sint Maarten en Sinterklaas.

Voor meer informatie en bestellingen verwijst de vereniging u graag door naar de Facebookpagina of Instagram.

(Foto Pretpeurders)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel