Cadeautje voor mantelzorgers

(Foto MantelzorgNL)

Door: redactie. Als blijk van waardering voor hun inzet en zorg heeft de gemeente een aantal mantelzorgers onlangs een cadeaubon gestuurd. Mantelzorgers die staan ingeschreven bij Mantelzorg & Meer hebben dit presentje automatisch ontvangen.

De gemeente ziet mantelzorg als belangrijk en waardevol en wil hen daarom samen met Mantelzorg & Meer in het zonnetje zetten.

Mantelzorgers die nog niet bekend zijn bij Mantelzorg & Meer, kunnen zich tot 15 december aanmelden. Dit kan via info@mantelzorgenmeer.nl of via de website mantelzorgenmeer.nl. Zij ontvangen later dit jaar dan ook de cadeaukaart.

Over Mantelzorg & Meer
Mantelzorgers bieden zorg en hulp aan een naaste met een chronische ziekte of beperking. Bij langdurig en intensief zorgen voor een ander, komt heel wat kijken. Bij Mantelzorg & Meer werken betrokken en deskundige medewerkers die begrijpen wat het betekent om mantelzorger te zijn. Mantelzorgers kunnen bij hen terecht voor vragen, meedenken en andere vormen van ondersteuning. Zij kunnen helpen met advies, individuele ondersteuning, inzet van (zorg)vrijwilligers, cursussen, informatiebijeenkomsten en gespreksgroepen.

De meeste diensten van Mantelzorg & Meer zijn kosteloos. De gemeente verleent jaarlijks subsidie aan Mantelzorg & Meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin