Buurtwerk organiseert online muziekbingo voor jongeren

Door: redactie. Vrijdagavond 26 februari organiseert Buurtwerk Aalsmeer een Muziekbingo festival in samenwerking met Puur Events. Het is een eenmalig en exclusief event speciaal voor jongeren uit Aalsmeer en Kudelstaart tussen de 10 en 23 jaar. Het event start om 20.00 uur en duurt  tot ongeveer 22.00 uur en is via Zoom. Meedoen is gratis!

Buurtwerk geeft aan graag iets positiefs te willen brengen aan alle jongeren in deze lastige tijd. Door prijzen van lokale ondernemers weg te geven worden niet alleen de jongeren in de gemeente blij gemaakt, maar ook ondernemers gesteund. De te winnen prijzen zijn onder meer een bon van 100 euro + een huidverzorging set bij SYBeautyworld, een bon van 100 euro voor een fotoshoot bij Eline Reitsma Fotografie en eenzelfde bon bij Photography by Cynthia, een bon van 120 euro voor lasergamen of paintballen bij Outdoor-Paintbal (gevestigd in de studio’s Aalsmeer), een abonnement voor twaalf weken bij Fitness Aalsmeer en een tienrittenkaart bij CrossFit City Aalsmeer van 105 euro . Naast deze prijzen zijn er ook een aantal grote prijzen te winnen bij de laatste ronde. Twee van deze spectaculaire prijzen zijn een tienrittenkaart bij SUPventure van 195 euro en zes rijlessen en een theoriecursus bij Rijschool Westeinder ter waarde van 384 euro.

Meedoen is gratis en zo geregeld door aan te melden via: buurtwerkaalsmeer.puur.nl. Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken voor dit eenmalige een exclusieve event. Na aanmelding ontvang je op vrijdag 26 februari via de mail jouw persoonlijke bingokaart. Aanmelden kan tot en met donderdag 25 februari 23.59 uur. Houd de Instagram van Buurtwerk in de gaten voor meer informatie en alle prijzen; @buurtwerk.aalsmeer. Voor vragen stuur een DM of app Manon op 06 83270666.

Foto archief AV

 

 

 

Lees vorig bericht

Wandelen werkt inspirerend

Lees volgend bericht

Meepraten over aardgasvrij Aalsmeer


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *