Bovenlanden organiseert fotowedstrijd

'Visserslatijn' (Foto: Arjen Vos)

Door: redactie. Stichting De Bovenlanden Aalsmeer is trots op het gebied dat ze beheert en organiseert deze zomer een fotowedstrijd om er nog meer mensen enthousiast voor te maken en ze er met andere ogen naar te laten kijken. Bestuurslid en initiatiefneemster Anna-Maria Giannattasio: “Als stichting geloven wij in behouden, beschermen en bewonderen. Als mensen dat in foto’s kunnen vangen, staan ons deze zomer mooie plaatjes te wachten.”

Of je nu een ervaren fotograaf bent of graag foto’s maakt, maakt volgens Anna-Maria niet uit: “Pak gewoon je camera of smartphone, ga de natuur in en leg je mooiste poelplek, eiland en/of water vast. De natuur of de mens in de natuur; alles kan en mag.”

Foto’s moeten uiterlijk 28 augustus bij de organisatie binnen zijn. Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury tien foto’s uit die geëxposeerd worden in de winkel van Foto De Boer in de Zijdstraat. Tijdens de Kunstroute in september is er een speciale finale expositie waarbij het publiek de beste Bovenlanden foto van 2024 mag kiezen. De winnaar krijgt zijn of haar foto professioneel geprint en ingelijst.

Foto’s kunnen worden ingestuurd via de website van bovenlandenaalsmeer. Daar zijn ook de wedstrijdvoorwaarden te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin