Boten gezocht voor Dag van je Leven botendag

Door: Ilse Zethof. Zaterdag 18 juni organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar botendag voor honderden cliënten en medewerkers van Stichting Ons Tweede Thuis. Iedere zaterdag voor Vaderdag is het altijd groot plezier op het water van de Westeinderplassen door de feestelijk versierde boten, maar vooral door het enthousiasme aan boord.

Door het succes van de vele voorgaande jaren, hebben zich veel cliënten aangemeld voor een paar ontspannen uurtjes op het water. Maar daar zijn wel boten voor nodig. Heeft u een boot en lijkt het u leuk om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke ervaring te bezorgen? En kunt u zaterdag 18 juni tussen 10.00 (ontvangst boten) en 14.00 uur tijd vrijmaken om vanuit Jachthaven Kempers bij Leimuiden een rondje van circa twee uurtjes te varen? Meld u zich dan snel aan via dagvanjeleven.org of mail uw gegevens naar info@dagvanjeleven.org.

Bij terugkomst in de haven wordt u weer door de organisatie ontvangen waarbij er geassisteerd wordt bij het uitstappen van de cliënten. Aansluitend staat er drinken klaar en is er muziek waarmee deze vaartocht wordt afgesloten.

Andere hulp
Heeft u geen boot of lukt het deze keer niet om mee te varen? De organisatie is ook nog op zoek naar een podiumwagen (of vrachtwagenoplegger die open kan) en opslag voor de zwemvesten (circa 100). En donaties zijn uiteraard ook altijd van harte welkom. Op dagvanjeleven.org of de Facebook-pagina kunt u zien hoe de botendag in de afgelopen jaren was.

Foto: DVJL Botendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin