Boodschappenhulp in Kudelstaart geen overbodige luxe

Met de boodschappenhulp biedt Aalsmeervoorelkaar al sinds het begin van de coronacrisis de helpende hand aan mensen die geïsoleerd leven. Nu de Kudelstaartse vestiging van Albert Heijn in Kudelstaart vanwege verbouwing twee weken gesloten is, komt deze hulp helemaal als geroepen. Het CDA springt bij.

De meeste Kudelstaarters zullen zich wel redden met het riante aanbod van supermarkten in Aalsmeer. Voor sommige inwoners zorgt de sluiting van de enige supermarkt in hun dorp echter wel voor moeilijkheden. Ouderen die niet in het bezit zijn van een auto of die niet meer mogen rijden, zijn nu aangewezen op anderen om hun boodschappen te doen, zeker nu het openbaar vervoer door de corona-crisis geen optie meer is.

Volgens het lokale CDA een goed moment om de boodschappenhulp van Aalsmeervoorelkaar extra onder de aandacht te brengen. De komende weken zal daarom een aantal CDA’ers bijspringen en boodschappen bij de mensen thuis bezorgen.

Zie voor gegevens om de boodschappenhulp in te schakelen de advertentie hieronder. Klik op de advertentie om rechtstreeks naar de website te gaan.

Foto’s archief AV

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel