Boek cadeau tijdens ‘Nederland Leest’

Adriaan van Dis

Door: redactie. November staat in het teken van de campagne ‘Nederland Leest’. Nieuwe en bestaande leden van Bibliotheek Amstelland krijgen het boek ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis cadeau en zijn er activiteiten in het thema ‘Over de grens’.

Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen. Met Nederland Leest wil de bibliotheek haar bezoekers uitnodigen om met elkaar in gesprek te gaan over het cadeauboek en het thema.

Ontmoetingen over de grens
Tijdens Nederland Leest organiseert de bibliotheek een avond met Adriaan van Dis, de schrijver van het cadeauboek ‘De Wandelaar’, vertelt Marc Roth over hoe politiek en kunst onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn in Noord-Korea, neemt Marion Bloem je mee in haar persoonlijke verhaal als Indische vrouw en kun je je eigen verhaal vertellen in dichtvorm tijdens het Poëziecafé. Bekijk het programma en reserveer tickets op bibliotheekamstelland.nl.

Ledenwerfactie
Wie in november of december lid wordt, krijgt het boek én betaalt geen inschrijfgeld. Sinds de heropening in mei is het ledenaantal van Bibliotheek Amstelland met ruim 600 gegroeid. De bibliotheek wil met deze actie de stijgende lijn doorzetten en Aalsmeerders en Kudelstaarters uitnodigen om (opnieuw) kennis te maken met de bibliotheek. Met Open+ zijn de openingstijden verruimd: ook ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat en op zondag is een bibliotheekbezoek mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin