Bijdrage voor Kudelstaartse veiling gevraagd

De bussen staan straks verspreid over het winkelcentrum (Foto pr)

Door: redactie. De voorbereidingen voor de twintigste editie van de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart op zaterdagavond 13 mei zijn in volle gang. Tijdens de veiling worden kavels geveild van zowel goederen als diensten die door inwoners en bedrijven worden geleverd en daarom roept de organisatie de hulp in van ’tout Kudelstaart’.

Komende week wordt een folder huis-aan-huis in Kudelstaart bezorgd. Daarin staat op welke wijze inwoners van Kudelstaart een bijdrage kunnen leveren. Dat kan door het aanbieden van een dienst, het geven van contant geld en het overmaken van een bedrag. Kudelstaarters kunnen hun keuze invullen op een bon die bij de brief zit. Inleveren van die bon kan in speciale bussen die vanaf 27 februari in het winkelcentrum Kudelstaart worden geplaatst bij bakker Van Leeuwen, Albert Heijn en slijterij Van Lammeren. Inleveren kan tot en met 10 april.

Steuntje in de rug
De avond heeft tot doel geld bijeen te brengen voor clubs in Kudelstaart die, voor een bepaald project, een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Enige voorwaarde: het geld voor een club moet bestemd worden voor een investering die rechtstreeks voortvloeit uit de eigen doelstellingen. Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tot 30 april worden ingediend via een aanvraagformulier op de website veilingkudelstaart.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin