Bij de tijd met app van Gentlemen’s Place

(Advertorial) Komende zaterdag klokslag 12 uur lanceert Gentlemen’s Place een app waarmee het voor de klant nog eenvoudiger wordt om op de hoogte te blijven van alle ins en outs van de herenmodezaak. Eigenaar Christiaan Sijnen hoopt dat zijn enthousiasme over de nieuwe applicatie aanstekelijk werkt en dat veel klanten de app zullen downloaden en gebruiken.

“De app is de website van nu,” zegt Christiaan, “dat je op je smartphone kunt zien wat het actuele modeaanbod is en je via pushberichten de nieuwste aanbiedingen ontvangt, is fantastisch. Maar ook zijn onder meer onze columns erop te lezen en kan er kleding besteld worden in onze webshop. Allemaal heel toegankelijk en eenvoudig in gebruik.”

Noemenswaardig is volgens de ondernemer ook de interactieve mogelijkheid om een afspraak te maken voor een persoonlijk stijladvies. De app is vanaf komende zaterdag te downloaden via Google en de App-store. Wie de app de komende week laat zien in de winkel in de Zijdstraat, krijgt 15 procent korting op de nieuwe collectie.

Foto GP

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel