Beter in balans met Ontspanningscursus Participe

(Foto: archief AalsmeerVandaag)

Door redactie. Participe Amstelland organiseert vanaf vrijdag 3 juni de gratis training ‘Ontspanning in Zicht’ om beter om te gaan met stress en meer in balans te komen.

Geen praat- of therapiegroep, maar een praktijkgerichte training van ervaren professionals. De training geeft inzichten en leert de deelnemer bewuster te worden van zijn of haar behoeften. In de training worden vijf thema’ s behandeld: Omgaan met stress, voor meer ontspanning, piekeren voor meer rust in je hoofd, energiebalans voor meer balans tussen energiegevers en energievreters, sociaal netwerk voor meer inzicht in je sociale netwerk en voeding en beweging voor een gezonder lichaam en meer energie. Deze bijeenkomst wordt gegeven in samenwerking met PACA (psychosociale fysiotherapie) en Diëtistenpraktijk VDB.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten en vindt plaats op vrijdag 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli van 9:30-11:30 uur in het Parochiehuis, Gerberastraat 6. Aanmelden voor de training bij Participe Amstelland via 0297- 326670 of team.aalsmeer@participe.nu.

Foto archief AV/Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin