APK voor ondernemers bij Aalsmeer Lokaal

Berghoef Accountants en Adviseurs

Er komt veel op je af als ondernemer en dan wordt er ook nog van je verwacht dat je overal van op de hoogte bent en er verstand van hebt. Een netwerkplatform als Aalsmeer Lokaal heeft een schat aan experts in huis die jou als ondernemer willen helpen, zodat je weer helemaal up-to-date bent. Een soort APK voor ondernemers.

Vanaf donderdag 15 februari organiseert Aalsmeer Lokaal meerdere APK-sessies voor ondernemers. Korte sessies van maximaal één uur over één onderwerp, gegeven door een lokale ondernemer die het leuk vindt om haar of zijn kennis met andere ondernemers te delen. Aan het begin of einde van je werkdag, zodat je ’s avonds vrijhoudt voor jezelf. Plan je APK in bij Aalsmeer Lokaal dan ben je voor zeker een jaar weer up-to-date.

Interessant en Actueel
De onderwerpen die de komende weken op het programma staan zijn interessant en actueel voor alle ondernemers. Er gebeurt en verandert veel op allerlei gebieden die invloed hebben op je toekomstige bedrijfsvoering. Er is behoefte aan kennis op het gebied van onder meer privacy, fiscaliteit, energie, LinkedIn, website optimalisatie, pensioen, personeel, online advertising en ChatGPT. Een aantal van deze onderwerpen hebben we al voor je ingepland.

APK-Fiscaal | 15 februari
Tijdens de Breakfast Club aanstaande donderdag trappen we dus af met een APK over Fiscaliteit. Tom Domic van Berghoef Accountants en Adviseurs praat je in een uur bij over de fiscale regels en wijzigingen voor 2024 en verder, die belangrijk zijn voor ondernemers, of je nu ZZP-er of DGA bent. We beginnen om 07 uur met een heerlijk ontbijt bij Renaissance Hotel, waarna Tom zijn APK-sessie begint.

Energie Aalsmeer

APK-Energie | 5 maart
Marcel Pannekoek van Energie Aalsmeer geeft een APK-Energie sessie. Van 17 tot 18 uur neemt Marcel je mee in de wereld van energie en de mogelijkheden voor jou als ondernemer. Met de huidige marktontwikkelingen en de onzekerheden op de energiemarkt een zeer interessante kennissessie, waarbij Marcel je goede tips en adviezen geeft met betrekking tot jouw energieverbruik.

Jos Meijer

APK-Privacy | 20 maart
Jos Meijer van MKB Privacy Support geeft een APK-Privacy sessie van 1 uur. Van 17 tot 18 uur praat Jos je bij over de do’s en don’ts op het gebied van persoonlijke gegevens in je bedrijf. Ben jij AVG-proof en hoe ga jij om met je data en die van je klanten? Een onderwerp dat tegenwoordig niet mag ontbreken in ieders bedrijfsvoering. Jos is privacy-expert met jarenlange ervaring in de luchtvaartsector en hij deelt zijn eigen ervaringen, interessante praktijkvoorbeelden en adviezen graag met andere ondernemers.

Wil je een van bovenstaande APK’s bijwonen, ga dan naar onze site en meld je aan. Dan weet je zeker dat je APK-goedgekeurd bent.

Ben jij al lid van Aalsmeer Lokaal?
Word voor slechts 105 euro per jaar lid van hét netwerkplatform voor ondernemers uit Aalsmeer, Kudelstaart en regio Amstelland en profiteer van vele voordelen, zoals een steeds groter wordend netwerk van regionale ondernemers, gratis of met korting toegang tot onze netwerkevenementen, een uitgebreid profiel op ons platform, onbeperkt vacatures en events plaatsen en veel regionale volgers op Social Media.

Aalsmeer Lokaal | Business, Banen, Events

(partnerbijdrage Aalsmeer Lokaal, foto’s Jean Haasbroek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin