Alpha-cursus in LEG

In januari gaat op diverse plaatsen in Nederland de Alpha-cursus van start. Een cursus voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Ook in de Levend Evangelie Gemeente wordt de cursus gehouden. Vanaf dinsdag 19 januari is iedereen van harte welkom.

De Alpha-cursus is volgens de christelijke organisatoren bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek willen naar de zin van het leven of zich afvragen of er meer is tussen hemel en aarde. Maar ook mensen die zich willen verdiepen in het christelijk geloof, kunnen aanschuiven. 

De cursus is volgens de organisatie 'eigentijds, vrijblijvend en ook gewoon leuk'. “Het is een plek waar er naar jou wordt geluisterd en waar je met al je vragen over het christelijk geloof terecht kunt. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: Is er meer? Wie is Jezus? En wat is bidden?” aldus de aankondiging.

De deelnemers komen tien weken lang op de dinsdagavond bij elkaar. Elke avond begint om 19 uur met een maaltijd. Daarna volgt er een inleiding over een onderwerp waarover in kleine groepjes doorgepraat wordt. Halverwege de cursus is er een gezamenlijk weekend.

De Alpha-cursus vindt plaats in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug. Voor aanmelden en/of meer info kan de website geraadpleegd worden. De cursus kan kosteloos gevolgd worden, voor het weekend wordt een bijdrage gevraagd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel