AH Poldermeesterplein dicht voor verbouwing

Supermarktmanager Luuk Koole: “Albert Heijn Poldermeesterplein krijgt het allernieuwste concept.” Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree

Na de filialen in Kudelstaart in die aan het Praamplein, wordt vanaf komende week die aan het Poldermeesterplein aangepakt. Momenteel vinden de voorbereidingen nog achter de schermen plaats. Vanaf zaterdag 25 juli gaat de winkel echter dicht om een ingrijpende verbouwing te ondergaan.

De verbouwing van dit filiaal blijft binnen de bestaande muren, maar zal uiteindelijk meer ruimte op gaan leveren door een slimme indeling. Het versaanbod kan hierdoor flink uitgebreid worden. De winkel wordt ook gemoderniseerd, waardoor winkelen met de selfscan tot de mogelijkheden zal behoren.

Andere filialen
De verbouwing neemt ongeveer twee weken in beslag. Klanten worden uitgenodigd de boodschappen in één van de andere AH-filialen in Aalsmeer of in Westwijk Amstelveen te doen gedurende de verbouwing. Woensdag 5 augustus om 11:00 uur is de winkel aan het Poldermeesterplein weer geopend voor klanten.

Tekstbewerking: Mariëlle Wegman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel