Aftellen naar Kudelstaartse veiling

Veilingmeesters in actie tijdens editie van '23(Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: redactie. De organisatie van de Kudelstaartse veiling waarmee ieder jaar een flink bedrag wordt opgehaald voor het verenigingsleven in het dorp, kan haast niet wachten. Komende zaterdag gaat het weer gebeuren. Gehoopt wordt op veel en vooral vrijgevig publiek in het Dorpshuis.

Tussen 20 en 01 uur worden daar honderden kavels geveild. Saamhorigheid is hierin volgens de organisatie hét sleutelwoord: het ene deel van Kudelstaart doet wat voor het andere deel. Kudelstaartse clubs, verenigingen en stichtingen kunnen blijven investeren dankzij giften uit de stichting. Van de breiclub tot aan de voetbalvereniging, iedereen met een goed plan kan via de veilingwebsite aankloppen voor een donatie.

Gezellige avond
Wie het evenement nog niet eerder heeft meegemaakt en zin heeft in een bijzondere en gezellige avond dicht bij huis, is van harte welkom. Uiteraard geldt dit ook voor niet-Kudelstaarters.

Kavels
Voor iedere bezoeker zit er wel wat tussen. Voor jezelf of om cadeau te geven. Het is tenslotte de volgende dag Moederdag. Dit jaar krijgen alle Kudelstaarters een speciale Veilingkrant op de deurmat met daarin alle kavels overzichtelijk op een rij. Bezorgd door de scouts van Scouting Tiflo. De krant niet ontvangen of woon je buiten Kudelstaart? Kijk dan op veilingkudelstaart.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin