Actie voordelige zonnepanelen verlengd

Door: redactie. De collectieve inkoopactie waarmee huiseigenaren makkelijk en voordelig via de gemeente zonnepanelen kunnen aanschaffen wordt verlengd. De actie zou eind augustus sluiten, maar wegens succes gaat de actie door tot het einde van het jaar.

Met deze inkoopactie wil de gemeente duurzame energieopwekking in Aalsmeer stimuleren en het verduurzamen van woningen makkelijker maken. Al meer dan 300 woningeigenaren hebben zich ingeschreven voor de actie.

Online informatieavond
Op 20 oktober organiseert het Regionaal Energieloket samen met de gemeente weer een online informatieavond.  Inschrijven hiervoor en deelnemen kan via de website van het Regionaal Energieloket. Daar is ook meer informatie te vinden over deze actie.

De zonnepanelenactie is opgezet door het Regionaal Energieloket in opdracht van gemeente Aalsmeer. Het Regionaal Energieloket heeft verschillende installateurs gevraagd een aanbod in te dienen. Deze zijn onder meer beoordeeld op prijs, kwaliteit, garantstellingen en ervaring waarna de beste partij is gekozen om de zonnepanelenactie uit te voeren.

Over het Regionaal Energieloket
Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren met het verduurzamen van hun woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van de gemeente Aalsmeer.

Foto archief AV

 

Lees vorig bericht

Publiek laat zich niet uit het veld slaan

Lees volgend bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Tonnetje kunst’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *