Achtste groepers feesten verder in N201

De feesten voor alle groepen 8 van Aalsmeer en Kudelstaart zijn sinds mei 2012 uitgegroeid een begrip. Tot voor kort werden ze georganiseerd in Feesterij de Bok. Omdat deze locatie de deuren sloot, moest de organisatie op zoek naar een nieuw onderkomen. Die is gevonden in Club/Muziekcentrum N201 aan de Zwarteweg in Aalsmeer. De eerstvolgende feestavond vindt plaats op vrijdag 16 februari.

Elf Groep 8 Feesten zijn er inmiddels georganiseerd in de locatie aan de Dreef. Zes jaargangen Groep 8 hebben hier vaak hun eerste feest mogen beleven. Volgens de organisatie, aangestuurd door schoolmeester Eric Spaargaren van de Antoniusschool, was elk feest een nog groter succes dan de voorgaande.

N201 nieuwe locatie
Het eerstvolgende Groep 8 Feest zal plaatsvinden op vrijdagavond 16 februari in N201 aan de Zwarteweg. Samen met Sander Jongkind van de N201 is besproken hoe het feest er uit zal komen te zien.

“De opzet zal in elk geval hetzelfde blijven als voorheen,” belooft Spaargaren. Op de vernieuwde website groep8feest.nl staat alle informatie. Binnenkort worden de meesters en juffen van groep 8 aangeschreven met meer informatie. Wij hopen dat alle Aalsmeerse en Kudelstaartse groepen 8 nu al heel veel zin hebben in het feest,” aldus de organisator.

Foto archief AV

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel