Aalsmeer schudt BEVO laat van zich af

Foto: Jaap Maars

Door: Klaas Leegwater. De handballers van Aalsmeer boekten zaterdagavond in de BENE-League de vijfde overwinning van het het seizoen. Het Limburgse BEVO werd met 32-26 verslagen. Door de winst en het verlies van concurrent Hurry Up nestelt het team van Bert Bouwer zich na zeven duels iets steviger op de vierde positie van de ranglijst, een plek die aan het eind van de reguliere competitie recht geeft op deelname aan de Final-Four.

BEVO, het seizoen met slechts één punt uit zes duels zeer matig begonnen, toonde zich in de Bloemhof een taaie opponent. De ploeg van Jo Smeets wist lang aan te klampen bij de landskampioen. Na een gelijk opgaande eerste deel van de wedstrijd leek Aalsmeer richting het pauzesignaal eindelijk afstand te nemen van de bezoekers, BEVO slaagde er echter in na de 15-11 ruststand halverwege de tweede helft het verschil weer terug te brengen naar 18-17.

Definitief gebroken
Pas daarna ging de thuisclub los, binnen negen minuten stond 26-19 op het bord. Daarmee was nog voor de eindfase van het duel aanbrak het verzet van de Limburgers definitief gebroken, hoewel de schade bij het eindsignaal voor de rode lantaarndrager nog meeviel (32-26). Bij de Aalsmeerders waren Vaidas Trainavicius (7) en Tim Bottinga (6) de spelers met de meeste treffers. Volgende week zaterdag reist het team van Bouwer af naar Sittard voor de topper tegen lijstaanvoerder Lions.

Stand top vijf: Lions 7-13, Sporting Pelt 7-12, Achilles Bolt 7-12, Aalsmeer 7-10, Hurry Up 7-7.

Meer foto’s van Jaap Maars in de gallery onder de advertentie van Waning.

Lees vorig bericht

Rinus Zuidervaart: “Ik ben opgegroeid met Robert Long”

Lees volgend bericht

Floribunda in Flower Art Museum


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *