Aalsmeer Flower Festival terug van weggeweest

Rondvaartboten met toeristen bij het Flowerfestival 2019

Door: redactie. Na twee jaar afwezigheid kan er dit jaar weer volop worden genoten van het Aalsmeer Flower Festival. Van 17 tot en met 21 juni staat Aalsmeer bol van allerlei bloemrijke activiteiten.

Het Flower Festival is een samenwerking van museum Historische Tuin, Flower Art Museum, Boerma Instituut, Westeinder Rondvaart en Groei & Bloei Aalsmeer. Alles draait tijdens het evenement om bloemen. Diverse bloemdesigners gaan aan de slag om arrangementen te maken. Ook zijn er workshops voor jong en oud, demonstraties en nog veel meer.

De aftrap is op vrijdag 17 juni en loopt door tot en met dinsdag 21 juni. Het weekend van 18 en 19 juni bruist het met workshops en demonstraties, muziek, kunst en vaartochten. Ook is dan het Open Tuinen Weekend waarbij tal van particuliere tuinen in Aalsmeer en De Kwakel zijn opengesteld. Daarnaast zijn er verspreid over de vijf dagen van het Flower Festival een aantal speciale activiteiten, zoals een filmpremière, concert met bloemenshow en workshop botanisch tekenen. Dinsdag 21 juni wordt het evenement afgesloten met een Flower Festival Pubquiz.

Meer informatie is te vinden op aalsmeerflowerfestival.nl en de Facebook- en Instagrampagina’s van het Flower Festival.

(Foto’s: archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin