75 Pallets hulpgoederen dankzij Ladies Rally

Door: redactie. Dankzij de inspanningen van Rally Club Aalsmeer kunnen er binnenkort 75 pallets met hulpgoederen worden afgeleverd in Oekraine. Dat was het resultaat van de zondag georganiseerde puzzelrit, de Ladies Rally, waaraan 80 equipes meededen.

Gestart en gefinisht werd er bij The Beach. De eerste punten konden worden verdiend door direct bij aanvang een tas met hulpgoederen in te leveren bij de organisatie. Als eerste reed de bont versierde ‘flower power’ legertruck onder de startboog door, aangemoedigd door spreekstalmeester Rinus van Itterzon. Daarna volgden de meer dan 200 dames in veelal unieke auto’s. Rond de middag een stop op een landelijke locatie voor lunch en een spel om daarna weer de weg te vervolgen door het groene hart richting The Beach. Daar werden ze verwelkomd door dj Kees Markman.

Uitslag
Team 147 Danielle Schelvis en Juliette Schelvis gingen er met de eerste prijs van door, met totaal 214 punten. Op de tweede plaats team 162, Marga Veldhuisen en Pauline Bakker met 199 punten en de derde prijs was voor  team 114 Sylvia van ’t Geloof en Brigitta te Paske met 193 punten.

Loterij
In samenwerking met vrijwilligers van de stichting helpoekraine.org werden de hele dag door loten verkocht. In totaal waren er ruim honderd prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers en sponsoren, waardoor de gehele opbrengst van de loterij ten goede komt van de stichting. Daarnaast werden de bezoekers tijdens de afsluitende borrel gevraagd een pallet te sponsoren voor een bedrag van 150 euro wat gelijk staat aan de transportkosten voor het leveren van een pallet hulpgoederen in Oekraïne. In totaal zijn er ruim 1100 loten verkocht en 75 pallets gesponsord. Goed voor een bedrag van 14.000 euro.

(Foto’s: organisatie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin