Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Toneel TVK: ‘Liefde half om half’

13 april |20:00 - 20 april |22:30

Toneelvereniging Kudelstaart speelt komedie Liefde Half om Half

Nadat het afgelopen najaar de Toneelvereniging Kudelstaart het publiek getrakteerd heeft op een doldwaze revue met een diversiteit aan komische sketches, professionele dans en prachtige liedjes, zijn zij sinds de winter al druk aan het oefenen voor opnieuw een stuk vol humor: een hilarische relatiekomedie “Liefde Half om Half”. Dit script komt uit de pen van de Engelse schrijver Alan Ayckbourn, is ooit verfilmd geweest en door regisseur Martijn van Veen (bekend acteur uit o.a. de musical Dagboek van een herdershond) is er nu een eigen Kudelstaartse draai aan gegeven.

Drie stellen, twee woningen, twee etentjes, één affaire.

In Liefde half om half zien we de strubbelingen van drie stelletjes, waarvan er twee met elkaar een affaire hebben en waarvan het andere stel, zonder dat ze het weten, gebruikt worden als alibi. Net als je denkt dat het allemaal uitkomt, blijkt dit pas het begin te zijn. Liefde half om half: geestig, vermakelijk, soms confronterend en vooral herkenbaar

Kaartverkoop start 30 maart

De speeldata zijn zaterdag 13 april, vrijdag 19 april en zaterdag 20 april in het Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg. Noteer deze data alvast in uw agenda en zorg dat u het niet mist. De kaartverkoop start op 30 maart, zowel online als via de bekende verkoopadressen. Hou de plaatselijke media in de gaten als ook de vernieuwde website www.toneelverenigingkudelstaart.nl Als het publiek er net zo naar uit kijkt als alle betrokkenen voor en achter de schermen, kan het niet anders dan dat het een heerlijk avondje uit in ons eigen dorpstheater gaat worden waar volop gelachen zal worden.

Gegevens

Begin:
13 april |20:00
Einde:
20 april |22:30

Locatie

Dorpshuis ’t Podium