Expositie fotogroep Aalsmeer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie fotogroep Aalsmeer

21 januari |16:00 - 31 maart |17:30

Op zaterdag 21 januari van 16:00 uur tot 17:30 uur opent Cultuurpunt Aalsmeer haar deuren voor een tentoonstelling van de Fotogroep Aalsmeer. Dit vindt plaats in de foyer van de Oude Veiling alwaar de leden van de fotogroep exposeren met diverse werken. Fotogroep Aalsmeer is een groep met enthousiaste amateurfotografen uit Aalsmeer en omgeving, die in clubverband hun hobby fotografie op een hoger niveau proberen te tillen.

Cultuurpunt Aalsmeer
Elke twee weken op maandagavonden wordt er gewerkt, op de zolder van het Cultuurpunt Aalsmeer. In november is er een praktijkavond gehouden, deze laatste workshop van 2022 stond in het teken van stillevens in de stijl van de oude meesters. De leden kregen de opdracht om een stilleven te maken met behulp van verlichting, huisraad, statieven en diverse camera’s.

De fotogroep
Op de website zijn de portfolio te vinden van de leden Jaap Aartman, Margot Aartman, Petra van Dijk, Lucia van der Heijden, Marinus van ’t Hof, Ton Horstman, John Kochen, Jan Kohl, Adrie Kraan, Anton Kuckartz, Ton van der Laarse, Willem Eveleens Maarse, Anton van Overveld, Erik de Rijk, Ria Scheewe, Rob Schipper en Bram van der Wie.

Gegevens

Begin:
21 januari |16:00
Einde:
31 maart |17:30

Locatie

De Oude Veiling
Marktstraat 19
Aalsmeer, Nederland
+ Google Maps