KCA Gedichtendag

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KCA Gedichtendag

26 januari |20:00 - 22:00

KCA’s Gedichtendag 2023 in teken van vriendschap

Het belooft een vriendschappelijke avond te worden en wie weet worden er nieuwe vriendschappen gesloten. In elk geval hebben ruim 20 dichters hun poëtische gedachten rondom het thema ‘Vriendschap’ aan papier toevertrouwd. Zij nemen deel aan Gedichtendag 2023, georganiseerd door KCA Podiumkunsten & Literatuur, op donderdag 26 januari. Wederom vormt cultureel café Bacchus het decor voor de voordrachten van gedichten, die tevens in een bundel zijn opgenomen. Dorpsdichter Jan Daalman presenteert op eigen wijze de avond, die om 20.00 uur van start gaat (deur open vanaf 19.30 uur). Publiek is deze avond van harte welkom.

Flamenco
Tussen de voordrachten van de dichters door betreedt flamencogitarist Simon Duijn een aantal malen het podium. De 19-jarige Duijn nam de liefde voor de Spaanse gitaarklanken over van zijn vader, die altijd groot fan is geweest. Na het volgen van een professionele opleiding in het genre tovert hij de mooiste flamencoklanken uit zijn gitaar.

Bundel
Tijdens de avond is de gedichtenbundel te koop voor €5, de dichters zelf betalen €3. De avond is vrij toegankelijk maar uw gift is welkom. Drankjes zijn aan de bar verkrijgbaar.

Cultureel café Bacchus bevindt zich aan de Gerberastraat 4, Aalsmeer.

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Cultureel Café Bacchus
Gerberastraat
Aalsmeer,
+ Google Maps