Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Caritas Mass Gospel Choir

15 juni |20:15 - 22:30

Begin maart is het Interkerkelijk Koor Caritas begonnen met de Black Gospel workshop. Voor deze workshop werden er projectzangers gevraagd en daar werd goed op gereageerd. Het koor is voor dit project uitgegroeid tot wel 75 zangers en zangeressen! Er wordt volop geoefend onder leiding van Richard Schoonhoven van Moonyard Productions. Deze repetities zijn best pittig, maar wat een ervaring om de mooie gospelklanken te horen! Het koor heeft voor dit project de naam Caritas Mass Gospel Choir en er is een concert gepland op zaterdag 15 juni om 20.15 uur in The Beach in Aalsmeer. Dit optreden “One Day” neemt je mee in de Black Gospel, een muziekgenre vol historie, energie en verrassingen.

Op “Day One” begint onze reis met de geboorte. Met elke ademhaling en elke hartslag bewegen we door het leven, op weg naar onze bestemming. Soms zijn de paden helder en duidelijk, maar soms zijn de wegen kronkelig en moeilijk begaanbaar. Het is de liefde die we delen, de vreugde die we voelen, en de hoop die ons leidt, die ons leven betekenis geeft en ons vertrouwen geeft in die ene dag: “One Day”.

De Caritassers zijn erg enthousiast omdat zij op 15 juni mogen zingen met de bekende Noorse gospelzangeres Kine Fossheim. Zij heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, variërend van jeugdartieste tot componiste van muziek voor film en televisie. Ze heeft haar sporen verdiend als internationale popster en als lid van het beroemde Oslo Gospel Choir, waar haar soulvolle stem en charisma de show stelen. Met deze bekende artieste, de begeleiding van een ervaren band en de leiding van Richard Schoonhoven hoopt het Caritas Mass Gospel Choir op een spetterend concert! De kaarten zijn al te koop via de website www.caritasaalsmeer.nl. Wees er snel bij!

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
20:15 - 22:30

Locatie

The Beach
Oosteinderweg 247 + Google Maps