Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FavoFilm: Elize Eveleens

1 februari 2020 |21:30

Op 1 februari zal Elize Eveleens haar favoriete film met ons delen en toelichten.

Elize is bloemsierkunstenaar en fotostylist bij haar bedrijf Klim producties. Ze is ook arrangeur bij het Aalsmeer Flower Festival. De favoriete film van Elize is een verfilming van een psychologische roman.

De hoofdpersoon is een actrice die op zijn zachtst gezegd een nogal merkwaardige opvoeding heeft genoten. In haar gezin ging nou nooit eens iets normaal. Al van jongs af aan werd ze samen met haar broer voor het karretje van hun ouders gespannen die altijd uit waren op een stunt. Hun artistieke ambities kennen geen emotionele grenzen. Het leven is een groot kunstwerk van hun ouders, die hun kinderen hiervoor uitbuiten. Is hun plotselinge verdwijning dat soms ook?

Thematisch valt dit verhaal niet in een specifiek genre. Het is een combinatie van drama, komedie en mysterie. Een bizarre vertelling waarin broer en zus ieder hun eigen blik op de verdwijning hebben. Vanuit deze ervaringen werpen we een blik in een compleet verknipte familie. De kijker moet zelf de juiste versie zien te kiezen.

Zaterdagavond 1 februari – De Oude Veiling (bovenzaal) -aanvang 20.30 uur -entree: uw gift

Foto archief AV

Gegevens

Datum:
1 februari 2020
Tijd:
21:30

Locatie

De Oude Veiling
Marktstraat 19
Aalsmeer, Nederland
+ Google Maps