Anna-Maria Mantel in top100 succesvolste vrouwelijke ondernemers

Maandag vond in Amsterdam de bekendmaking van de 'TheNextWomen100' plaats. Een top 100 van meest invloedrijke en succesvolste vrouwelijke ondernemers. Net als vorig jaar staat de Aalsmeerse Anna-Maria Mantel-Giannattasio in deze lijst.

De 'TheNextWomen' is een initiatief van Elsevier Weekblad, bedoeld om meer vrouwelijke ondernemers aan te trekken en/of meer vrouwen op topfuncties te krijgen.

Prins Constantijn
De dag, die gelijk een conferentie was voor de genodigden, werd opgeluisterd door een select gezelschap: Chantal Janzen, Eva Jinek en prins Constantijn. De Prins van Oranje zei er het volgende over: “Mannen doen alsof zij alles weten, terwijl vrouwen de neiging hebben een stap terug te doen. Vrouwen zouden zich juist meer moeten profileren en hun ruimte moeten pakken.”
 
De charismatische Aalsmeerse Anna-Maria Mantel-Giannattasio, Italiaanse uit Amsterdam-Noord met een inmiddels groot 'Poel-gevoel', is één van de honderd vrouwen die in die top 100 is terecht gekomen. Niet voor het eerst, want ook vorig jaar was zij erbij. Met haar bedrijf Puur-events – met filialen in Amsterdam, Utrecht en inmiddels ook Rotterdam – scoort zij hoog in de top 100. Ze valt in de categorie 'Zilver', voor ondernemingen met een omzet tussen 5 en 10 miljoen euro.
 
Wat zij zelf had te zeggen over deze dag? “Het was wel een mooie dag. Maar nu weer aan de slag met belangrijkere dingen.” Typerend voor deze entrepeneur die zich ook nog eens inzet als vrijwilliger voor Radio Aalsmeer en regelmatig bijdragen levert aan AalsmeerVandaag.  
 
Tekst: Mariëlle Wegman
 
Foto's archief AV
(advertentie)
 

Eén reactie

  1. Anna-Maria,
    Gefeliciteerd !!
    Veel succes in de Toekomst!!
    Het gaat u goed .
    VR GR Jacques,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel