Kinderboekenauteur vertelt over klimaatverandering

Door: redactie. Op donderdag 27 mei geeft kinderboekenauteur Marc ter Horst een online familiecollege vanuit de Bibliotheek Amstelland over klimaatverandering. Marc ter Horst is schrijver van informatieve kinderboeken over natuur, geschiedenis en de aarde en schreef het succesvolle boek ‘Palmen op de Noordpool’.

Klimaatverandering is een onderwerp dat nog lange tijd actueel zal blijven. Alle reden dus om het op een heldere en zorgvuldige manier aan kinderen uit te leggen. Want hoe zit het met klimaatverandering, wat zijn de oorzaken en gevolgen hiervan en welke maatregelen worden er genomen? Marc ter Horst vertelt zijn verhaal aan de hand van fossielen uit de ijstijd, verhalen en illustraties. Na afloop mag hem van alles worden gevraagd over klimaatverandering, boeken schrijven of andere zaken.

Het familiecollege wordt op donderdag 27 mei van 16.00-17.00 uur gegeven via ZOOM. Leden van de Bibliotheek Amstelland kunnen zich gratis aanmelden, niet-leden betalen €5 voor een kaartje. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en aanmelden kan tot en met maandag 24 mei.

Geschikt voor kinderen vanaf negen jaar en ook interessant voor ouders/verzorgers om mee te kijken. Kijk voor meer informatie over het familiecollege en de kaartverkoop op: debibliotheekamstelland.nl

(Foto M. ter Horst)

Lees vorig bericht

Officiële mededelingen 13 mei 2021

Lees volgend bericht

MeerWesteinder Magazine terug van weggeweest


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *