Vinden & Binden van Vrijwilligers

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vinden & Binden van Vrijwilligers

23 november |17:00 - 19:00

Vrijwilligers zijn belangrijk voor het reilen en zeilen van veel maatschappelijke organisaties. Maar voor deze organisaties is het vaak een uitdaging om nieuwe vrijwilligers te werven en bestaande vrijwilligers te behouden. Daarom organiseert Vrijwilligerscentrale Amstelland (bekend van Aalsmeervoorelkaar) op donderdag 23 november de themabijeenkomst ‘Vinden & Binden van Vrijwilligers’. De bijeenkomst is exclusief voor organisaties in Aalsmeer en Kudelstaart die werken met vrijwilligers. Denk hierbij aan de zorg, welzijn, sport, cultuur, natuur en kerk.

Opzet van de avond
De avond wordt geopend door directeur Eerde de Swart. Hij biedt inzicht in recente landelijke ontwikkelingen en geeft praktische tips over het vinden & binden van vrijwilligers. Vervolgens delen enkele gerenommeerde Aalsmeerse organisaties hun succesverhalen en uitdagingen. Aan het einde van de sessie gaan deelnemers en ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek over hun ervaringen en mogelijkheden.

Tijd en plaats
Datum: donderdag 23 november van 17.00-19.00 uur
Inloop:  vanaf 16.45 uur
Locatie: Flower Art Museum
Adres:   Kudelstaartseweg 1 – Aalsmeer

Aanmelding
Aanmelding kan door een email te sturen aan Eerde de Swart van Vrijwilligerscentrale Amstelland: eswart@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl of klik op deze link: https://www.aalsmeervoorelkaar.nl/cursusaanbod/5307#meedoen

Aan de avond zijn geen kosten verbonden.

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie

Flower Art Museum, Kudelstaartseweg t.o. watertoren